ÇOK ACELEMİZ VAR ÇOK...

Bilge bu cümleyle uyandı "çok acelem vaaaar, günaydın" ben önce cümlesine, sonrada onun yatağında uyanmama şaşırarak baka kaldım. Şu vakit oldu hala niye acalemiz olduğunu anlamış değilim:))
Bir zamanlar golf çantası olan bu oyuncağı, :Bilge biraz modifiye ederek, oyuncak çantasına çevirdi. Zaten golf de ziyadesiyle burjuva sporu diye sınıflandırıldı tarafımdan. Hollanda'lı dostlara, Antalya' da son gidişimizde bir oyunu 80 Euroya bulmuştum (tanıdık indirimi almıştık güya) ordan biliyorum:))( gerçi Belek' de ki sahalar dünyanın en iyi sahalarıymış)

Kuru dal boyama çalışmamız son hızıyla bu sabahta sürüyordu. Biraz iki fırça sür, bırak modunda ama olsun, elbet birgün bitirecek:)) Bu arada geçen akşam yaşadığımız bir durumu anlatayım. Yorgun argın eve gelen Koca, akşam yemeğinden sonra salona geçer. Sonra küçük kızını gözüne kestirir. Yere iki seksen uzanır ve
Koca: Kızııııııım sırtımı çiğnesene, şöyle bastıra bastıra...
Küçük kız (Bilge): Ağzımla mı?
Anne:??????
Koca: ??????
Anne ve koca karınları ağrıyana kadar gülerken
Küçü kız (Bilge): ??????
bilmem hayal edebildiniz mi? Aklıma geldikçe hala gülüyorum. Çocuk ne yapsın haklı ama, bilmez ki lastik misali bir dil kullanıyoruz, nereye çeksen oraya gidiyor.
Akşam "Dersimiz Atatürk" filmini izledim. Çetin Tekindor' un anlatımıyla güzel bir filmdi, Bilge' de bir kısmını benimle izledi. Sırada "Veda" filmi var onu en sona bıraktım, yarın akşam izlemeyi düşünüyorum. Etrafta kelebekler görüyorum beyaz beyaz uçuşan ama ne zaman makinayı elime alsam kayboluyorlar:))



Yorumlar

  1. Demek ağzıyla çiğneyecek, vah yavrum:)) Ben de çok güldüm ya, bu çocuklar bir alem.
    "Veda"yı Antalya'da koştura koştura izledim ve derin bir hayal kırıklığıyla çıktım. Tipleri o kadar uyumsuz buldum ki. Hele Atatürk'ü oynayan uzun kafalı Sinan'ın zeybek oyunu bitirdi beni:((( Latife Hanım rolünde ise Feride'likten kurtulamamış bir Ezgi Mola vardı. Her neyse sen de izle bakalım ne düşüneceksin.
    Sevgiler yolluyorum...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Leylak Ablacığım, aslında filmi alırken aklıma geldi yazdıkların. Çok iyi hatırlıyorum uğradığın hüsranı. Arşivimde bulunsun amacıyla aldım zaten, izleyince tesbitlerine katılacağımı biliyorum bakalım, yazarım düşüncelerimi. Öpüyoruz...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder