HAFTA BİTERKEN

Bir kocaman hafta daha bitti. Bu hafta yaptıklarımı fotoğrafladım. Hafta sonu polimer kil alacağım, renklerim nerdeyse bitti.
Geçen hafta bilekliğini yaptığım kolyeyi tamamladım, özellikle yazlık elbiselerle kullanılabilecek güzel bir kolye oldu.

Bu fular vari kolye versyonumun ikincisi (isme bak). Mumlu ipliği makarda ördüm, ucundaki taş özel birşeydi ama ben adını unuttum. Kum boncuk ve uçlarını metal aparatlarla süsledim, fena olmadı.

Bu da önceden yaptığım polimer kil uçlardan biriydi. Kahverengi ipek kumaşla bir ton açık renk kurdela kullandım.
Neyse gelelim bu sabaha, ofise geldik. Bir baktık, kepenkin asma kilidi yok, kapı zorlanmış. Kilidi açmak için yapmadıkları hamle kalmamış. Polis çağırdık, iki saat sonra geldiler. Çay içtiler, adımı falan yazdılar, geçmiş olsun dediler ve gittiler. Çünkü bir şey çalınmamıştı. Sonra karşıda oturduğunu öğrendiğim bir teyze geldi gece üç adam kapıyı zorladılar, polis çağırdım kaçtılar diye anlattı. Kadına teşekkür ettim, hırsızlara küfür salladım. Bu kadarla yırttık diye de şükür ettim. Allah herkesi hırsızdan, uğursuzdan korusun. İyi tatiller diliyorum...





Yorumlar

  1. Geçmiş olsun Sevdacım, iyi ki açamamışlar. Kaynıyor bu memlekette hırsız, öyle de fütursuzlar ki, birkaç ay önce üst katımıza gündüz vakti 4 kadın hırsız girdi iyi mi? Allah şerlerinden esirgesin.
    Çok öpüyorum, seni de, Bilge'yi de...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili leylak ablam, amin diyorum ne diyeyim. Ama acayip tedirgin oldum, insan burnunun dibinde görünce böyle oluyor sanırım. Polis isyan ediyor biz yakalıyoruz, mahkemeler bırakıyor diye, düşün artık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder