KUAFÖR MACERAMIZ

Yıllarca saçlarım belimde gezdim ben, bazen rüyamda kısa saçlı görürdüm kendimi, zıplayarak uyanırdım uykumdan. Sonra kısacık kestirdim, aman nasıl rahatım, nasıl kolay şekil veriyorum. Derken yine uzattım ve dün yine kısacık kestirdim. Nasıl rahatladım, nasıl sevdim kısacık saçlarımı anlatamam. Bilge' de gaza geldi "ben de kısa saç istiyoruuuuum "diye:))
Ama bilmiyor ki çocuk, annem tehdit etti, saçlarını kestirirsem evlatlıktan uçuracak beni. Oysa okula başlayacağım zaman popoma kadar uzanan saçlarımı kısacık kestiğinde, rahmetli büyükbabam uzun süre konuşmamıştı onunla...( ben de torunuma yapar mıyım acaba) Neyse uzatmayım bu kadar kısaltmaya razı oldu Bilge. Kuaförüm şaşkın" çocuklar kestirmeyeceğim diye ağlar genelde, ilk kez gördüm böylesini":)) Dün bütün gün savurdu saçlarını, mutlu mesut...
Akşam Grenge' in Ölü Ruhlar Ormanı kitabını bitirdim. Yine çok güzeldi. Müthiş bir kurgusu ve konusu vardı. Bu sefer katili çok önce tahmin edebildim, ama yine de sonuna kadar bir "acaba o mu? " dolandı durdu kafamda. Yatmadan önce kulağımda Bach ' ın eşsiz müziği , Atlas Dergi' sini okurken, uyuya kalmışım:)) huzur böyle çaldı kulağımda.

Yorumlar

  1. çok güzel olmuş bence...bende uzun saç taraftarıyım ama bu boyda saç en iyisi rahatlık için

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Aylin, öncelikle hoşgeldin. Bilge için bence de bu boy en rahatı, o da memnun kaldı zaten. Ama bana sorarsan kısa saç en rahatı, çünkü tembel bir kadınım ben:))

    YanıtlaSil
  3. Muhteşem olmuş. Zaten çok güzel Bilge, şimdi daha bir güzel olmuş. Bu arada ben de pek beğendim Grange'ın yeni kitabını

    YanıtlaSil

Yorum Gönder