POLİMER KİL, İPEK VE TEL KIVIRMA

Dün ofisin bana ait kısmını temizleyip, düzenledim. Koca kendi kısmını bayramdan önce çok güzel düzeltip adeta gözüme sokmuştu:)) Bu girişimim sırasında unuttuğum bir çok malzememi bulmak ayrıca beni sevindirdi. Bugün malzeme almaya gideceğim için de iyi oldu.
İpek modası malum, bu kolyeyi fular şeklinde yapmak istedim. Ucunda özel bir şey olsun diye, uzun süredir düşündüğüm tel kıvırma işini denedim. Tabi gönül hep yapmak istiyor ama malzeme lazım. Aleti olmadan tamamen ilkel şartlarda (çorap şişiyle) bu kadar becerebildim. Ho

Dün bolca polimer kille uğraştım. Ne keyifli, ne kafa dinlendirici bir iş anlatamam. Metal aparat araştırmalarım sonucu bulabildiğim sınırlı sayıdaki aparatı polimer kille böyle süsledim.

Bunlar oldukça küçük olanlar, mini minnacık uçlar oldu. Bugün renk renk mumlu iplik alacağım takmak için.Bilge bayıldı bunlara. Hepsi avcunun içinde dolandırdı durdu bütün gün:))
Dün akşam üzeri yorgun argın eve dönerken, ev sahibimin her zamanki en az on dakikalık ritüeline başlayacağını düşünürken şaşırdım kaldım. Her zaman sağlık sorunlarından şikayetçi hanım seçimden önce oy vermeye gidemeyeceğini söylemişti. Ben de olurmu, biz seni arabayla götürüp getiririz demiştim. Bu arada oyumun ne olacağını sormuştu, ben de söylemiştim. Dün hanımefendi yüzünde güller açarak "Sevda nasıl yendik sizi ama" diyip ardından kahkahayı patlatınca, acaba akşamki maçtan mı bahsediyor, Amerika taraftarı mı diye geçti beynimden. Duruşumu bozmadan "kader utansın" diyip, iyi akşamlar dileyerek Bilge' nin elinden sıkıca tutup eve geldim.



Yorumlar

  1. Her zamanki gibi harika olmuşlar. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Umurcuğum sağolasın, Ada'ya öpücükler

    YanıtlaSil
  3. çok şık olmuş.bilgede anneside çok şirin:)

    YanıtlaSil
  4. Ben de bayıldım minnacık olanlara.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Serpil teşekkür ederim, ayrıca hoşgeldiniz
    Sevgili Meltem ben de çok beğendim istersen sana yollayabilirim renk renk çok şirinler:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder