HAFTAYI BİTİRİRKEN


Bu hafta da bitti, çabucak hemde. Zamanı dolu dolu geçirmeye çalışıyorum, Bilge' nin dilinden "sıkıldım" lafı düşmesede. Bu kolyeyi sipariş üzerine yapmıştım, rengi tam yakalayamamışım, tekrar yapmam gerekti:)) Bunun yanında yeni bir çerçeve daha yaptım peçeteyle, kurumasını bekliyorum verniklemek için. Polimer kil uçlara devam ettim, yaptığım uçlarada kordonlar yapmaya başladım. Mum ipliklerden renk renk, annemden öğrenmiştim "anglez zinciri" ni. Güzel oldular, bitireyim koyarım.
Yaşar Kemal' in "Binbir Çiçekli Bahçe" kitabına başladım dün gece. Yeni bir de film izledim "Yalanın İcadı" komik bir filmdi. Yalan söylemeyi bilmeyen bir dünyada, bir adamın bunu öğrenmesiyle başlayan ve bunu takip eden olayların, komik bir dille anlatıldığı güzel bir film.
Bilge dünden beri bir "geri dönüşüm" projesine imza atmakla meşgul. Karton bir kutudan ev yapmaya çalışyor ve üstelik bizi de dahil etmeye çalışıyor:(( Koca' nın sabah ofisten bir gidişi vardı, arkasına bile bakmadan resmen kaçtı. Kaldık baş başa... Herkese keyifli, sağlıklı ve dolu dolu bir hafta sonu diliyorum.


Yorumlar

  1. Kuzum şaşırdın mı sen? Pasajına baktım az önce. 20 TL'ye verilir mi bu kolyeler? Git Etsy'ye dükkan aç. Hiçbirine de 30 Dolar dan aşağı fiyat koyma. Ne emek var bunlarda ayol, yazık aaa...
    Çok güzel, bayıldım. Ellerine sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ablacığım sağolasın,benimki bir nevi oyalanma aslında çok ticari düşünmedim hiç. zaten sipariş üzerine yaptığım zaman da çok sinir oluyorum,iş elimde uzadıkça uzuyor. Bir süre sonra dükkan şeklinde değerlendirebilirim diye düşünüyorum, öyle işte. Aslında Etsy mevzusunu ben de düşünüyorum, bakalım:))

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel bir kolye yapmışsın! ellerine sağlık.
    Bilgeyle bu aralar aynı şeye merak salmışız ben de kartondan evler yapıyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder