KAÇASIM VAR

O kadar güzel bir hava var ki bu sabah. Pırıl pırıl bir güneş, ılık bir hava...
Tam sonbahar, "bir daha beni zor bulursun" diyor adeta. Ofise normalden geç geldim zaten ama işi asmam için adeta dürtüklüyor beni. Önce bir park yapalım kızımla, sonrası Allah kerim. Gerçi bir sürü de işim var ama, bakacağız artık:)))
Şapkalı tokamız nasıl, dün aldık Bilge' den arta kalan zamanlarda kendim takmayı düşünüyorum. İnsan böyle bir toka takar da mutsuz olur mu?

Yorumlar

  1. Senden arta kalan zamandada benn.

    YanıtlaSil
  2. Toka harika, Bilge de öyle...

    YanıtlaSil
  3. Sonbaharın adını değiştirmeli boyle zamanlarda kaçış mevsimi diye..Kızınız çok hoşmuş şapkasında çok yakışmış iyi günlerde kullansın..Bir de bloğunuzun yanında kuşlarla oynadığı o resim nasılda güzel... Allah bağışlasın...

    YanıtlaSil
  4. Hiç durma, ben de sabahtan beri salak salak sahil boyu harekatları yaptım. Balıkçı tekneleri, teknelerin balıkçıları, balıkçıların kedileri; hepsi dost. Öğleden sonra da yağmur diyorlar. Benden bir harekat daha beklenir.

    YanıtlaSil
  5. Tokayı boşver, insanın yanında Bilge gibi bir güzellik olunca her günü bahar olur. Nasıl yakışmış toka benim prensesime. Al onu parklara götür, canı ne istiyorsa yap annesi. Çok şanslısınız çok.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Tülin; kesinlilikle denemelisin, acayip keyifli birşey:))
    Sevgili Buğdayım; sağolasın, gözümüz yollarda bir düldülle gelecek buğday beklemekteyiz haberin olsun:))
    Sevgili Fimma; çok teşekkür ederim, benim de en sevdiğim fotoğrafıdır bu arada ben de lavanta torbalarınıza bayıldım, ellerinize sağlık.
    Sevgili Oya Hanım; bayılıyorum her kelimenize, aklımda elma reçeliniz, malzemeleri tedarik edip hafta sonu yapayım diyorum, bir de her kedi görüşüm de siz geliyorsunuz aklıma, kendinize iyi bakın...
    Sevgili Umurcuğum, park kesmedi, zıp zıp zıpladık sokaklarda bugün, güneş ısıttı bizi, sıcacık olduk vallahi, akşam eve nasıl götürürüm bilmiyorum. Ada' ya ve tabiki Efe'ye ve sana en kocamanından öpücükler yolluyoruz, kabulünüz ola:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder