DOLU DOLU

Dolu dolu bir hafta sonuydu. İzine gelen dayımız dönüşte bize uğradı. Bilge çok mutlu oldu. Giderken arkasından "dayı niye beni de götürmüyor askere" diye sitem etti. Şafak 105 günmüş bugün itibariyle, hayırlısı diyorum:))
Cumartesi günü tiyatroya gittik. Ankara Sanat Tiyatrosu' nda "Kırmızı Başlıklı Kurt" oyununu gösterimdeydi. Müzikli, danslı çok keyifli bir oyundu.

Çıkışta oyuncularla fotoğraf çektiren Bilge, sohbet etmeyide ihmal etmedi.

Çocuklar o kadar mutluydu ki, oyuncular da öyle. Sanırım bu oyuna tekrar gideceğiz.

Mısır aldı yiyecekmiş gibi, ama ben biliyorum derdini, güvercinlere verdi bolca:))

Cuma günü yağmur yağarken açtık şemsiyelerimizi, yürüyerek eve gittik. Bilge için tam bir maceraydı. Bundan sonra yağmurda arabaya binmeme kararı aldık. Tam binaya gireceğimiz sıra sırılsıklam olmuş bir güvercin bulduk. Baktık uçamıyor aldık eve getirdik. Isınıp kuruyunca uçsun diye balkona koyduk. Sabah iyi görünüyordu, bir süre sonra baktım ölüvermiş. Hemen toparladım etrafı, bir kutuya koydum kuşu. Bilge çıktı balkona "nerde kuş" dedi, "evine gitmiş" dedim. O kadar üzüldü ki, oturdu ağladı, bir de ölü görse ne yapardı hiç bilmiyorum. Kocayla ciddi ciddi eve ona arkadaşlık edecek bir kedi mi alsak diye düşünmeye başladık. Tabi enine boyuna düşünmek gerek bir konuyu, bugün bir veterinerle konuşayım diyorum, bakacağız artık.





Yorumlar

  1. Güvericini kaldırmakla en iysini yapmışsınız.Ne kadar duygusal Bilge ve hayvanları bu kadar sevmesiyle kedi alma kararınızı doğru orantılı buluyorum.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Buğdayım sağolasın, veterinerle bir konuşalım diyorum köpek besledik ama kedi olayını hiç bilmiyorum.Ama evde kızıma arkadaş olsun istiyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder