HAFTA BİTERKEN...

Kocaman bir hafta daha bitti. Haftalar neki koca yıl bitiyor değil mi? Hafta sonu için ne yapsak diye düşünürken Koca' nın Gaziantep' e gitme işi çıktı. Gece gidiyor, planlarında bir değişiklik olmazsa pazar geri geliyor. Biz de artık evde kız kıza takılırız. Hava çok soğuk , dışarı çıkamayız heralde. Filmlere boğarız kendimizi, mutfağa sararız kek, poğaça falan diye düşünüyorum.
Ağacımızı süsleriz, Bilge bu sene iki ağaç istiyor biri eve biri ofise. Zaten süs işini abartmışız üçüncü ağacı bile aradan çıkartabiliriz:)) Bu kolyeyi hafta başında başladım, elimdeki artan boncuklar değerlensin diye, yap yap ancak dün bitti. Şıkır şıkır birşey oldu, sıkılmazsam birkaç renk daha yapmayı planlıyorum.
Sevgili Tülin hanım' ın bloğunda duyurduğu Lösev için yardım kampanyası var, bizde elimizden geldiğince birşeyler yapacağız. Netleşince ayrıntıları yazarım. Siz de birşeyler yapmak isterseniz bir göz atın derim. Çok güzel bir duygu, düşündükçe heyecanlanıyorum.
Bu sabah Bilge'yle yatakta tepişirken isyan etti. Sesinin en yüksek tonuyla "annnne ben senin oyuncağın değiliiim tamam mııııııııııı" dedi. Çok bozuldum:((((


Yorumlar

  1. E çocuk haklı:))
    Layık olduğu saygıyı gööstermiyorsun:))))

    YanıtlaSil
  2. ay büyüdükçe mıncıklama tepişme isteğimiz geri çevriliyor deil mi:(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder