BEMBEYAZ

Cumartesi sabah bembeyaz bir Ankara'ya açtık gözlerimizi. Kar yağmaya devam etti, hala bembeyaz etraf. Dün bir ara usul usul yağan karın altında pazara gittik. Bizim Bilge Hanım böyle çıktı dışarıya, gözleri üşümeyecekmiş. Geçen kar yağışında kardanadam sevdamıza, soğuk algınlığı eklenince, bu sefer eve kocaman bir kartopu götürdük. Hevesini aldı böylelikle:))
Cumartesi hummalı bir temizlikle, pazar da tembellikle geçti. Yağmurda Yarış Sanatı dün bitti. Enzo beni öldürdü, kış günü duygusallığım tavan yaptı. Savaş ve Barış devam ediyor, azimliyim bitecek. Film izlerim diye düşünüyordum ama fırsat olmadı. Bilge' nin kursu da hava sebebiyle iptal edildi. Haftaya umarım hava iyi olur ve gidebiliriz. Gecenin bir yarısı Bilge beni uyandırdı "uykum kaçtı" diye. Ne yaptıysak gelmedi uykusu, "sen bana bir film aç, ben uyurum "dedi. Ben de yattım yanına, "Mulan" ı açtım. Ne zaman kalktı kapattı bilmiyorum, sabah uyandığımda tv' de, dvd' de kapalıydı. Biz kahvaltı yaparken horul horul uyuyordu, sonra uyandı. Bir güzel gerindi yatakta, ayak masajı istedi. Ovaladım minik patilerini, bu çocuk beni nasıl mutlu edeceğini biliyor, bundan eminim:))

Yorumlar

  1. harikasınız canım, biz istanbullular olarak dört gözle bekliyoruz karı ama gelmiyor, siz tadını çıkarın :)

    YanıtlaSil
  2. Evet evet biz de çok mutlu olduk karda. Bilgeciğim, gelecek sefer biz de senin gibi gözlük takalım. Çok üşüdü gözlerimiz. Çok seviyoruz seni prenses

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Nilaycığım, yakındır gelmesi. Karın keyfi de ayrı güzel oluyor değil mi, sevgilerle

    Sevgili Umurcuğum, gördüm gamzeli kırmızı suratı, öperim o güzel gamzelerden

    YanıtlaSil
  4. Ben Bilge'ye de, kar kıyafetine de bayıldım ama annesi.. Gözlerid e üşümesin, kendi de üşümesin. o paltonun güzelliği ne ayrıca ya, o maske, bere ve o sıcak gülümseme bittim:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder