YILIN İLK GÜNLERİ

Yeniyıla evde girdik. İyi de oldu, masamızı donatıp, kırmızımızı açtık. Bolca yedik, azca içtik, geceyarısından hemen sonra uyuya kaldık.
Cumadan başlayıp pazartesiye kadar upuzun bir tatil diye düşünüp sevinirken cumartesi gece iki gibi korkunç bir ağrıyla uyandım. Bir süre sonra böbrek ağrısı olduğun fark ettim. Nasıl dayanılmaz bir acı, bir taraftan inliyor, bir taraftan ağlıyorum. Doktora gitmek istiyorum ama Bilge uyuyor, hava buz. Kaldırıp götürsek o da perişan olacak. Koca sık sık taş düşürür, ilaçları da vardı evde ama ne mümkün ilaçları midede tutmak. Sabaha kadar kusmaktan, aynada kendimi görüp korkmaktan, canımın acısından helak oldum. Sabah ezanında en son bir tuvalete gittim, pıt diye kesiliverdi ağrı. İnanamıyorum, tekrara başlayacak diye korkudan nerdeyse hiç kıprdamadan yattım. Öbür gün doktora gittim, tahminlerim doğru çıktı. O kadar fena bir ağrıki Allah kimselere göstermesin.

Bilge artık atları, eşekleri bıraktı, motorlara sardı, bize de hayırlısı demek kaldı:))


Yorumlar

  1. amanin geçmiş olsun Sevdacım. Ne oldu sana, nazar mı değdi. Hemen bir silgi al ve o ağrılı günü siliver hayatından hazır ağrı da kesilmişken. Belki de sen farkına varmadan düştü taş, tuvalet sonrası ağrı kesildiğine göre. Dikkat et kendine, bununla geçmiş gitmiş olsun.
    Motorcuyu ve seni öpüyorum:))

    YanıtlaSil
  2. büyük geçmişler olsun arkadaşım.. böbrek meret birşey ben pek bilmedim çok şükür ama babamdan biliyorum.. koca adam kıvrım kıvrım kıvranırdı.. Allah şifa versin

    YanıtlaSil
  3. Çok çok geçmiş olsun. Ciddi bir şey değildir umarım

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun. Düşmüş olmalı. Bir daha olmaz inşallah. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Arkadaşlarım, çok sağolun, şimdi çok daha iyiyim. insan o kadar fena bir ağrının ardından yeniden doğmuş gibi oluyor. Şimdi gülümseyen bir suratla dolaşıyorum etrafta. Allah kimselere çaresiz dert vermesin

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun canım.Annem de çok çekti o ağrıyı bir zamanlar,bilirim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder