KUM BONCUK KOLYE VE KÜPELER

Polimer killerin arasına sıkıştırmıştım bu kolye ve küpeyi. Kordonu hapishane işi, iki renk boncuk dizince böyle spiral şekilinde oluyor.
Ucunu ve küpeleri iğneyle yaptım. Baktım biraz eksik görünüyor, boncuğu ve ucuna taktıklarımı ekledim.


Küpelerde eklenince güzel bir takım oldu. Umarım beğenmişsinizdir.
Dün Bilge' nin burnu akmaya başaldı, bugün daha iyi görünüyor, umarım ilerlemeden atlatırız.
Haruki Murakami' nin "Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu" kitabını bitirdim. Murakami' nin okuduğum ilk kitabıydı. Tarzı sıradışı, çok basitmiş gibi görünen konuların içinde öyle vurucu cümleler var ki, bu da onu güzel yapan tarafı sanırım.Bütün kitapları listemde. Dün akşam "Arı Kovanına Çomak Sokan Kız" kitabına başladım, sabırsızlanıyordum okumak için. Ama o kadar kalın ki, okurken rahatça tutamıyorum elimde:)) Gerçi ben biraz oturup, biraz uzanıp, biraz kıvrılıp bükülüp okuyorum, kitap ne yapsın değil mi? Neyse çabuk biteceğini biliyorum ya, çok da sorun değil. Hafta sonu kaplıcaya gitmeyi düşünüyormuşuz, Koca söyledi çok şaşırdım. Genelde böyle şeyleri ben planlar, organize ederim, o da uyar. Bakalım ben uyan taraf olacağım, umarım keyifli olur.

Yorumlar

  1. Çok şahane. Bunun resmini de çekseydi arkadaşın. Çok zevkli satması tabii:))Ama pasajda çok düşük fiyatlar koyuyorsun. Etsy'ye koy. Yazık değil mi emeğine?

    YanıtlaSil
  2. Nedret Ablacığım, Etsy için İngilizceme güvenemiyorum. Bu tarz işlerimi genelde sipariş üzerine yapıyorum, çok düşük koysamda fiyatını satışlar malum. Bir de pratikleştim ya artık, emeğim gözüme pek görünmüyor galiba, arkadaş da zaten önce bu kolyeyi görüdü bayıldı , bakalım umarım birşeyler çıkar.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel, bayıldım. Bu üçgenlerin karesini yaptım geçenlerde. Sizinkiler kadar güzel olmadı. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, hapishane işi diye tabir edilen yöntem tığ ile mi yapılıyor, çok hoşuma gitti elinize sağlık, sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder