HAFTAYI BİTİRİRKEN

Bu hafta tam olarak tembellikle geçti. Moral bozukluğu, bahar yorgunluğu derken geçiverdi hafta. Kurşun askerlerimle tanıştırayım. Bunlar ..... süpriz yumurtalardan çıkıyormuş çok eskiden. Öyle güzeller ki. Gel zaman git zaman çoğalacaklar. Biraz sayıları artsın duvara güzel birşey yaptıracağım onları koymak için, şimdilik kitaplığımdalar. Şimdilerde bahsettiğim markanın verdiği oyuncaklara bakıyorumda uznuca bir offfff çekiyorum.
Can sıkıntısından desen blokları hazırladım polimer kilden. Gerçi sürekli kullandığım marka artık üretilmiyormuş başka bir marka almak zorunda kaldım. O da biraz sert geldi elime, gerçi alışırım sanırım bir süre sonra. Siyah mumlu ipi fular gibi uzunca ördüm.Ortasına polimer kilden yaptığım bu renkli ucu koydum, uçlarına da zincirlerden metal bir aparat yaptım. Bu aparatı genelde hazır alıyordum ama kendimde yapabildiğime sevindim:))
Zambak görmek istiyorum, koklarken burnumda sarı polenleri kalsın.
Bu ucu daha önce yapmıştım, kordon olarak parlak taşları kullandım. Aslında bunu yapıştırarak kullanıyorlar, kapatmasını takmak biraz zor oldu ama sonucu beğendim.
Bu yüzüğün küpelerinide yaptım ama fotoğrafını çekmeyi unutmuşum.
Yüzüklere sarmış durumdayım,hadi hayırlısı diyorum.
Beyazıt Akman' ın "Dünyanın İlk Günü " kitabını bitirdim. Anlatımı biraz abartılı bulsamda kurgu güzeldi. Osmanlı' nın adalete, dinlere, sanata, sanatçıya ve alimlere verdiği önemi vurgulayan kitabı çok sevdiklerini söyleyen devlet büyüklerine önermek gerek.

Geçen hafta kütüphaneden Jhon Gray' in "Erkekler Marstan, Kadınlar Venüsten" kitabını ödünç aldım, aralarda okuyorum, çerez tadında iyi geliyor. Hafta sonu kitap almaya gideceğim. Bu arada bir sürü film de izledim ama "güzeldi" diyebileceğim hiçbirşey yok. "Genç Victoria" fena değildi, klasik bir dönem filmiydi ama kostümleri gerçekten güzeldi.

Şimdi kızımla kuaföre gidiyoruz dip boyam gelmiş kaşınmaktan bir hal oldum.

Herkese sağlıklı, keyifli güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.

Yorumlar

  1. Merhaba,
    Size ulaşabileceğim bir mail adresi var mı acaba? Sitede iletişim bölümü göremedim.

    YanıtlaSil
  2. sevdakayraturk@hotmail.com mail adresim burdan ulaşabilirsiniz

    YanıtlaSil
  3. kurşun askerlerin çok güzelmiş lakin benim bildiğim çocuk masalının kursun askeri değil bunlar,ben onlardan sandıydım. çok olunca daha da güzel durur. ilki ilk kolye çok güzel diğerleri de tabii ayırt edemiyorda insan ilki bir başka cezbetti beni...ellerine sağlık sevdacıgım...

    YanıtlaSil
  4. Fiammacığım gözüm onlarıda arıyor bulunca onlarda katılacak, bunların ayrıntıları çok hoşuma gitti. Kolyeyi beğendiğine sevindim, başka çeşitlerde yapacağım inşallah:))

    YanıtlaSil
  5. Yine çok güzeller, benim de var bunlardan hihihih üzerinde bakır renkli minik çiçekleri olan hele pek bir güzel:)

    YanıtlaSil
  6. Aaa...Bizim evde 1 tane olacaktı bu askerlerden.
    Bulursam sana getiririm Sevda.
    Yine değişik,güzel şeyler üretmişsin,ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Kaymaklı Kadayıfım takanın güzelliği şekerim o, güle güle kullan.
    Tülin Ablacığım, inşallah bulursun örğü aparatlarını bugün deneyeceğim ilk yapacaklarım senin umarım güzel olurlar:))

    YanıtlaSil
  8. teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder