YATMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM:))

Dün Tarçın Hanım' ın aşı işini hallettikten sonra bir güzel dinlendim. Gece rahat uyudum, sabahta düne nazaran çok daha iyi kalktım. Anne olmadan önce, başkasının yanında çalışırken gerçekten "hastalık lüksüm" varmış bunu anladım. Ayaklarımı uzatıp, televizyonun karşısında en az iki gün yatardım:)) Ama şimdi öyle mi, olsun daha çabuk toparlanıyorum.
Bunlar hafta başı yaptığım işler. Artan killeri böyle değerlendirmeye başladığımı yazmıştım.
Hem kolay, hem güzel oldular :))
Evde bir ara şal örmeye heves edip aldığım bir sürü floş ip buldum. En sinir bozucu tarafı çileleri sarmak. Onuda film izlerken aradan çıkartıyorum. Floşun siyah ve beyaz dışında rengi yok sanırım ya da ben görmedim. Renk renk olsa ne güzel olurdu.
Bu küpelere bileklik ve kolye de yapacağım. Bileklik için çalışmaya başladım, bakalım nasıl olacak.
"Mutfak Tanrısı" nı okumaya başladım, güzel gidiyor, ilginç bir kitap. Bitirince bahsederim. Bu arada Bilge' de sabah keyifli uyandı, birazcık burun akıntısı dışında iyi görünüyordu. Şikayet etmeden okula gitti:)) İnsanın burnu akmadan nefes alabilmesi ne güzel birşeymiş, sağlıklı günler diliyorum hepimize...

Yorumlar

  1. Zaten yat yat nereye kadar keyiften yatmak olsa tamam da hasta olup yatmak belli bir nekahat döneminden sonra daha çok hasta ediyor insanı bence. El işleri pek güzel olmuş floş ipliklerin başka renkleri de var çeşit yoktu belki yüncüde ?

    YanıtlaSil
  2. Daha iyi olduğuna sevindim Sevda.Uyku en iyi ilaç.Kolyedeki malzeme aynı taş gibi duruyor.Floş iplerin ebruli olanları da var bildiğim kadarıyla...

    YanıtlaSil
  3. Hadi bakalım öyle hastalık mastalık tembellik etmek yok şekerim. Ellerine zsağlık yine ürünlerz pek güzel olmuş. (aman yahu bu laptop ta da parmaklarım sığmıyor klavyeye habire fazla harfler çıkıyor) Ellerine sağlık. Ben bu aralar 39 çeşit yayın kontrolu yaptığım için kitap mitap okuyasım yok. Okumaya çalışsamda gözlerim izin vermiyor zaten. Kendine iyi bak.

    YanıtlaSil
  4. Şenizciğim haklısın, yat yat nereye kadar. Ya ben her gittiğim yüncüde bakıyorum siyah ve beyaz dışında görmedim, sinir oldum bak şimdi:))

    YanıtlaSil
  5. Nazancığım sağol canım daha iyiyim. Sahiden taş gibi duruyorlar. gördüğün bir yer varsa söylesene alayım

    YanıtlaSil
  6. Dilekciğim sağol canım, zorlama kendini nasıl olsa işlerin hafifler değilmi?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder