BU SABAH

Dün Kocam Safranbolu'ya gitti. Bugün dönecek. Kız kıza bir akşam geçirdik. Bilge, Tarçın ve ben.
Birlikte bir taraftan çizgi film izleyip, bir taraftan kabak çekirdeğinin dibine vurduk:))Bu sabah bizim kızlar ip savaşı yapıyorlardı, kolajda görüldüğü gibi:))


Cumartesi günlerini çok seviyorum. Bilge'yle birlikte gittiğimiz kurs öyle güzel ki. Murat Kalaycıoğlu ile de burda tanıştık geçen hafta. Bize şiir kitabını verdi. Ayrıca Edip Akbayram' a söz yazdığını da bu vesileyle öğrendim. Bir tık la dinleyin bakalım.





Şiir kitabının ilk sayfası, çok etkiledi bu dizeler beni.



"Kürk Mantolu Madonna"yı bitirdim. Yine geç kalmış hissettim, nasıl atlamışım SabahattinAli 'yi diye. Sevgili Leylak Dalı her seferinde "yaşın küçük daha çok okursun " diyor da teselli buluyorum:))

"Her gün, daima öğleden sonra oraya gidiyor, koridorlardaki resimlere bakıyormuş gibi ağır ağır, fakat büyük bir sabırsızlıkla asıl hedefine varmak isteyen adımlarımı zorla zapt ederek geziniyor, rast gele gözüme çarpmış gibi önünde durduğum "Kürk Mantolu Maddona" yı seyre dalıyor, ta kapılar kapanıncaya kadar orda bekliyordum"

Kimi tutkular rehberimiz olur yaşam boyunca. Kollarıyla bizi sarar. sorgulamadan peşlerinden gideriz ve hiç pişman olmayacağımızı biliriz... (arka kapaktan)
Cemre memlekete düştü ama bizim buraları atladı sanırım, belkide "üçü birden düşecek" ama çok soğuk buralar, acaba hasta mı olacağım diyorum, ondan mı bu kadar üşüyorum ama alakası yok hastalanmıyorum, sadece çoook üşüyorum:))

Bu arada dün Tülin Abla'yla buluştuk, keyifli bir öğleden sonra oldu. Uzun zamandır görüşememiştik. Sardı sarmaladı bizi, Bilge ona resimler çizdi. Ben yine hayatın bana verdiği güzelliklere bir kez daha teşekkür ettim, kızımla güle oynaya döndük evimize...



















Yorumlar

  1. Kürk Mantolu Madonna çok sevdiğim bir kitaptır, okuyup beğenmene sevindim:)

    YanıtlaSil
  2. Çok beğendim Natali gerçekten güzeldi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder