HAFTA SONU

Cumartesi öğlene doğru çıktık Bilge'yle evden. Malzeme ve kitap aldık, o kadar oyalanmışız ki kursa ilk defa geç kaldık. Neyse o dersine, ben dersime yollandık. Bu geçen hafta çalıştığım resim. Bu hafta "iki tual bir arada götürlim "dedi hocamız.

Röprodüksiyon çalışmamız için aşağıdaki resmi seçtim. Bu benim çalışmam. Aynadan daha güzel görünüyordu, ben de aynadan çektim. (o sebepten ters görünüyor)




Resmin aslı bu. Marina Ruseva' ya ait." Black Sea" çalışması. haftaya tamamlayacağız sanırım. Tam beş saat resim çalıştım, yanında da muhteşem bir müzikle, inanın terapi gibi geldi.




Dersleri bitiren Bilge, beni beklerken modellik yaptı:))



Hiç kıpırdamadı, öğrenciler bayıldı ona.





Sonunda tabureden aşağı doğru süzülmeye başlayınca azat ettiler:))



Bilge kendine Ayşeğül Dergisi ve Küçük Prens'in bu çizgi romanını aldı. Çok güzel hazırlamışlar, pazar günü defalarca okuduk:))




Ben de bu kitapları aldım. YKY her cumartesi uğrak yerimiz oldu, keyifle alışveriş yapıyoruz, nakit alışverişimizde %20 iskonto yapılıyor. Pek bir mutlu oluyoruz.


Pazar günü burnumuzu dışarı çıkartmadık. Ben bir köşede kitap okudum, Koca bir kenarda uyukladı. Bilge' de Tarçınla koşturup durdu. "Rerçek Renkler" Krıstın Hannah' ın son kitabı. Yazarın daha önce okuduğum iki kitabı çok güzeldi. Bu kitabı o tadı vermedi. Dün bitirip kaldırdım kütphaneme.
Bugün köprülerim takılacak, cumartesi kursum olduğu için bugüne bıraktım. Umarım sorunsuz biter. Güzel bir hafta diliyorum hepimize...
















Yorumlar

  1. O yaşta nasıl bir öz disiplindir bu Maşallah Bilge ye.

    YanıtlaSil
  2. Resim kursu ne güzelmiş, resmini de beğendim haftaya bitmiş göreceğiz demek ki:))
    Bilge ne tatlı durmuş, akıllı uslu Maşallah!
    Kitaplar da çok güzel ikisini de okudum, Beni asla bırakma'nın filmini de seyretmelisin...
    YKY kitaplarının indirimli olması beni de çok mutlu ediyor;)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Tülin ablam çok teşekkür ederim canım benim.

    YanıtlaSil
  4. Nataliciğim çok keyif alarak gidiyoruz Bilge'yle. Kurstakilerin çoğu bana "eğitmen misiniz" diye soruyor, o kadar çok görüyorlar ki beni etrafta. İnşallah bitireceğiz haftaya. Beni Asla Bırakma filmi arşivimde varmış, kitabı okuduktan sonra izleyeceğim. Ne zamandır aklımdaydı "Kürk Mantolu Maddona" dün başladım çok güzel gidiyor, ben yine hayıflandım niye daha önce okumadım diye:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder