HAFTA SONU

 Cumartesi atölyedeydik Dersimiz sabah başladı, akam üzerine kadar çalıştık  kızımla. Çıkışta mağazalara baktık, bana elbise alacaktık. Bir elbise denedim, karar veremedim, çok iddalı geldi bana. Kızım atladı "anne ne olur al, sen giymezsen ben giyerim" dedi:)) Çok komikti, koca elbiseye nasıl sığmayı düşünüyorsa. İyi ki almışım Sevgili Kocam çok beğendi. Evde rahatça giyince benim de içime sindi.
 Pazar günü Koca mangal yapmaya gidelim dedi. Arada karşılaştığım bir arkadaşı ve ailesinin geleceğini söyledi. Karı koca gelecekler,iyi tamam dedim. Öğlen gittik Mavi Göl' e. Onların arkadaşları, sonra arkadaşlarının da arkadaşları geldi. Olduk curcuna. Akşama kadar bir sürü çocuk, bir sürü aptal muhabbet.
 Koca' ya çemkirmemek ve suratımı düşürmemek için çok çaba sarf ettim. 
Bilge çok keyifliydi, oynadı zıpldı, arada oğlanları kibar olmaları konusunda uyardı.Akşam evde duş faslından sonra hepimiz bir köşede uyuya kalmışız. Sabah altıda sürünerek kalktım. Bir haftadır yürüyüş arkadaşım var.
Onunla buluşup yürüdük. Yürüyüşümüzü 7,5 km. ye çıkarttık. Artık eskisi gibi ağrım sızım olmuyor. Bir tek erken kalktığım için akşam üzeri çok uykum geliyor.
Bu sabah  hava çok serin. Kızımla ofisin kapısını penceresini kapattık ısınmak için,olmadı işleri toparlayıp erkenden eve kaçalım diyoruz.
Hepimize güzel bir hafta diliyorum.

Yorumlar

  1. 7,5 km yürüyüş mü?
    biz arabayla 15 dk da alıyoruz bazen 7 km yolu? siz kaç saat yürüyorsunuz Sevda?

    YanıtlaSil
  2. şeker bu kız maşallah :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder