Hafta Sonu

Cumartesi günü erkenden kursa gittik. Kara kalem çalışmasına ben girmedim. Etrafta arkadaşlarla sohbet ederken baktım, Bilge sınıfta çizim yapıyor:))
 Kızım benden azimli:)) Bu arada yeni öğrendiği heceleri yazmayı da ihmal etmiyor.
 Pazar günü akşam üzeri doğum gününe davetliydik. Öğlen ÇSM' de çocuk oyununa gittik
 Oyun çok güzeldi.Müzikli Danslı bir oyundu.
 Ankara Simurg Oyuncuları Tiyatrosu'nun Çankaya Belediyesi'nin katkılarıyla sahnelediği "Çiftlikteki Hırsız" oyunu haftaya da sahne alacak. 25 Kasım' da saat 13:00'de, tavsiye ederim, 4-10 yaş çocukları için, oldukça neşeli bir oyun.
Ardından doğum gününe gittik. Sonrasında eve gelip, kalan ödevini de bitirerek yattı. Gece bir kaç kez uyanıp "boğazım çok ağrıyor "dedi. Sabah erkenden doktora gittik. Faranjit olmuş, bir şurup yazdı doktor. Eve geldik, hazırlanıp okula gitti. Sınıfın yarısı yoktu, herkes hastaymış:((
Pazartesiye böyle başladık, hadi hayırlısı diyorum.

Yorumlar

  1. Geçmiş olsun Bilge'ye. maalesef o boğaz ağrısı bende de var. ve bugün burnumu çekiyorum :(Resim çok başarılı ama neden kucakta çiziyorlar? zor değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilhan teşekkür ederiz, şimdi daha iyi Bilge. karakalem derslerinde duralit üzerinde çizim yapıyoruz. Modele bakıp çizildiği için aslında duraliti dik tutup çalışıyoruz. Tabi dersin sonuna doğru fotoğraftaki gibi sermiş oluyoruz:))

      Sil
  2. gEÇMİŞ OLSUN CANIM.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder