Hafta Sonu

 Cumartesi sabah kalktığımızda kar yağıyordu hem de lapa lapa. Atölyeye gitmek için dışarı çıktığımızda güneş vardı. Yolda yağmur başladı, dönerken yine kar yağıyordu:))
Pazar günü bizimkilere iki seçenek sundum. Birincisi Kitap fuarına gitmekti ki hemen dudak büzdüler, ikinci seçenek direk devreye girdi. Sinemaya gittik "Hazine Avcısının Maceraları" komik bir filmdi. Dilsiz papağana bayıldım, her eve lazım:) Ama 3D kalitesi çok kötüydü. Bilge fark etmedi, bol bol kahkaha attı. Akşam üzeri eve geldik, yemeği Koca hazırladı, sabah bile hâlâ mutfağı paklamakla uğraştım:)) Bilge' yle bol bol çizim yaptık, birbirimize hava attık. Koca Psb' ye vurdu, televizyonu hiç açmadık. Bilge kitap okurken uyuya kalmışım.Heceleyerek okunan bir öykü, nasıl ninni kıvamında oluyor anlatamam:))
Bugün Garfild modundayım "pazartesileri hiç sevmem" diyerek dolaşıyorum. Hafta sonu millet dinleniyor, ben yoruluyorum.Bir de o kadar karı yiyen badem ağaçlarına bakıp bakıp söyleniyorum "keşke acele etmeseydiniz" diye. Neyse güzel bir haftamız olsun diyeyim, işlerime gömüleyim, araya da bir film sıkıştırırsam benden iyisi şamda kayısı olur (bugün spor salonu ilaçlanıyormuş da))

Yorumlar

  1. Bir ara Can balkonda hamsi kızartıyordu, sonra benim bütün balkonu deterjanla yıkamam gerekiyordu. O kadar yağı nasıl yere dökmeyi başarırdı bilmem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan bazen kızıyorum kendime, adam girmiş özenmeyip bözenmesede yemek yapmış niye şikayet ediyorsun diye ama mutfakta bıraktığı enkazı her seferinde gördüğümde yapmasa da olur hatta daha iyi olur diyorum:)))

      Sil
  2. kar kar kar artık baharrrrrr olsa bızde musmutlu olsak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokoş evet ya artıkım bahar gelsin vuralım kendimizi çayıra, çimene, güneşe:))

      Sil

Yorum Gönder