Hafta Sonu

 Cuma akşamı öncesinde iftara gidelim diye düşünüp, sonradan çay içmeye Hamamönü' ne gittik. Allahtan fikir değiştirmişiz, o kalabalıkta yediğimizden bir şey anlamazdık zira."Ramazanda Hamamönü kalabalık oluyor" dendiğini duymuştum ama böylesini tahmin etmiyordum, hiç sevmedim bu halini.
Sanki bütün Ankara oraya gelmiş, Bilge bu arkadaşlara "Ramazancılar" diyor. Stantları gezdik, biraz çay içtik, hava da serindi zaten eve geldik. Cumartesi Bilge'yle içimizden alışveriş canavarı çıkınca, pazar günü annemin deyimiyle" kırdık dizimizi oturduk evimizde". Ben kitap okudum, Koca uyukladı, Bilge  psp' de satranç oynamaya adadı kendini . Arada buluşup film izledik, sonrasında misafir geldi, sohbet uzadı, geç yattım, erken kalktım, sersem gibiyim, günün bu saati oldu hâlâ toparlanamadım. Neyse haftamız güzel geçsin dileklerimi yollayıp, kaçayım...

Yorumlar

  1. İftara dışarı çıkmak çoğu yerde sinir harbi oluyor. Zaten aç ve sinirler gergin (Hele Can açsa dur evde, insan içine çıkılmaz :) bir de kalabalık ve sıra.. Aman aman :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder