Hafta Sonu

Cumartesileri Bilge' nin keman dersiyle bale dersi arasında bir saatlik  boşluk var. Ben tezhip çalışırken Bilge' de genellikle tabletle oyun oynuyor ya da yanımda sohbet ediyordu. Bu hafta baktım büyüklerin sınıfına sızmış resim yapıyor. Hepsini de tanıyor. Gelen giden hal hatır soruyor bizimkine. Uzaktan izlerken kocaman olduğunu fark etmek, acayip duygulandırdı beni:))
Tezhipte çalıştığım desen bitmek üzere, geçen hafta çalışamayınca bitmesi uzun sürdü. Gelecek hafta için fırınlanmamış tabak aldım, tabak boyamayı deneyeceğim.
Pazar günü Bilge "çok yorgunum" diye kalktı, "çok yorgunum" diye bütün gün dolandı, ingilizce dersinde nasıl uyukladığını anlattı ve akşam erkenden uyuya kaldı. Kitaplığıma bakınırken Ayla Kutlu' nu "Ateş Üstünde Yürümek" kitabını buldum, hemen okumaya başladım. Pazar sabahı da "Yozgat Blues" filmini izledim.
Hafta sonunu böylece bitirdim. Bilge sabah cin gibi kalktı yataktan. Okula bırakırken yüzü gülüyordu. İşler yoğun başladı , biriken işlerimle uğraşacağım bugün. Yarın "Rio 2" ye gideceğiz. Merakla bekliyorduk.
Haftamız güzel olsun diyerek, kaçayım....

Yorumlar

  1. Çocuklar nasıl da hızlı büyüyorlar:-)

    Güzel bir hafta olsun canım:-)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canlar ben sizi kocaman öptümmm :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder