Taekwon-Do falan filan

İlk gün çalışmayı izlerken dedim ki kendi kendime "ders bitince ya devam eder ya da sonsuza kadar bırakır"
Bunu söylemek için çok ciddi sebeplerim vardı. Birincisi benim kızım narindir. Ufacık yarası olsa yana döne yara bandı arar.Ayaklı yağmur bulutu gibidir, yüksek sele bir şey söyle gözyaşları fırlayı verir  pınarlarından. Miyazaki' nin kahramanlarını aratmaz ağlama konusunda.
Yüksek sesten nefret eder, bazen Avm' lerde kulaklarını tıkar. Daha bir sürü durum var.
İlk dersten sucuk olmuş bir vaziyette çıkıp "harikaydı" dedi. Ben şaşkın:))
Öğretmen bar bar bağırıp elindeki acayip ses çıkaran bişiyle popolarına vurup duruyor, "acıtmıyor ki", diyor, benim surat ifademi görünce. (kendi üstümde denedim sahiden acıtmıyor)
Bunun dışında kıyafet çuval gibi, adı "Dabok" üstelik çok pahalı ve kol bacak boylarında kıvırma yaptım. "Boyu çok çabuk uzayacakmış "öyle diyorlar. Başladığından beri güzel yemek yiyor. Çocuklar çok tatlılar. Kuşaklara göre ayrılıyorlar. Beyaz kuşak ilk seviye, son seviye siyah kuşak. Kuşak sahibi olanlar bir üst kuşağa hep "hocam" diyor. Karne günü hepsi birbirlerine karnelerinin yanında başarı belgelerini gösterip hava attılar. Doğum günü kutlaması vardı. Pastayı dağıtırken siyah kuşaklar "öncelik diğerlerinin " diyerek en son aldılar. Güzel bir hiyerarşi var. Ders bayrak selamıyla başlıyor. Sonra anlayamadığım bir dolu bir kaç sesli heceden oluşan komutlar havada uçuşuyor. Bilge ilk dersten sonra "sanırım Çince öğrenmem gerekiyor dedi,çok güldüm. En güzeli ise bir çocuğun yorularak uyuya kalması ve mışıl mışıl uyumasını izlemek. Bizde durumlar böyle der kaçarız. 11' de dersimiz var:))

Yorumlar

  1. Süper süper :) Bir daha geldiğimde bana da öğrtesin bir kaç hareket Bilge'cik :) Hem siz belki gelcektiniz yni :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder