Güzel Anılar


Dün akşam Akün Sahnesi' nde "Monchıchı"  ' yi izledik. Sevgili Leylak Dalı çağırdı, Bilge' yle gittik. Son anda Sevgili Şuşu ve kızı Öykü' de katıldı. Akün Sahnesi' ne bizim ilk gidişimizdi. Kızlar ilk kez sahnede modern dans izlediler. Tiyatronun büyülü havasına, dansın güzelliği eklenince bambaşka bir dünyadaymış gibi hissediyorum. Leylak Dalı Akün' den bahsederken "Hababam Sınıfı" nı ilk burada izlemiştim dedi, Şuşu' da "Eşkiya" filmini izlemiş sinema olduğu dönemde. Ben o zamanları göremedim, böyle zamanlarda bu şehirde büyümediğime  üzülüyorum. Sahne çok ferah ve güzeldi. Arka sıralarda olmamıza rağmen, rahatça izleyebildik gösteriyi. 
Eve döndüğümüzde Bilge' nin gösteriyi babasına anlatışı çok güzeldi. Çok etkilendiği belliydi. İleride arkadaşlarına bugünü anlatacağını düşünüp, gülümsedim. 

Gösteriye gelince ayrıntılar burada

Yorumlar

  1. Bilge ne şanslı bir çocuk, yayınlardan izlediğim kadarı ile, zamanını dolu dolu geçirmesi için çabalayan bir anneye sahip. Kültür ve sanatla büyüyor, ileride mutlaka meyvelerini alacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ne güzel sözler bunlar hayattan keyif akmayı bilen bir insan olsun istiyorum, yollar açıyorum ona, o da akıp yolunu bulacak umarım,sevgilerle...

      Sil
  2. Sanat ,insanı hâlâ sevebilmemin tek nedeni sanırım..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder