Hafta Sonu

Hafta sonu yağmurlu ve soğuktu. Aslında tam evde oturmalıktı. Cumartesi Bilge'yi kursa bırakıp, attım kendimi yollara. Hedefimde Dost Kitabevi vardı. Pegasus Yayınları' nın "Kumkurdu " serisini tekrar basacağını duyduğumdan beri heyecanla bekliyordum.

Muradıma erdim, üç kitabı da aldım. Pazar sabahı ilk iki sayfasını sesli okuduktan sonra Bilge elimden kaptı, bugün okula bile götürmüş:))

Cumartesi günü Bilge' yi beklerken Sevgi Soysal' ın Tante Rosa kitabını bitirdim. Kafeden çıktığımda her yer sırılsıklamdı. Yağmur ne güzel deyip, montumun kapüşonunu başıma örttüm. Baktım iyice hızlanıyor, her yağmurda sokaklarda bitiveren şemsiye satıcılarının birinden evde artık sayısını unuttuğum bir şemsiye daha aldım:)) Ama bu seferki rengarenk:))
Bilge' yi aldım, taksiye atladığımız gibi eve geldik. Üzerimizi değiştirip yüzmeye gittik. Giderken gözümde büyümüştü ama iyi geldi. Kuş gibi oldum.Artık alıştım galiba bir gün sonra her bir yanım ağrımıyor. Pazar günü Koca' nın işi vardı, Bilge'yle ders çıkışı sinemaya gittik. "Alaycı Kuş" filminin son bölümüydü. Niye üç boyutlu yapmışlar anlamadım.Çok gereksiz olmuş. Bilge ben seriyi okurken hep sorardı, "ne anlatıyor" diye. Ben anlattıkça merak ediyordu. Sonra sinema filmine uyarlanınca tüm seriyi birlikte izledik.

Bugünde deli pazartesilerden birisi. Her seferinde araya bir şey giriyor. Neyse keyifli bir hafta olsun diyeyim. İyi bakın kendinize...


Yorumlar

  1. Kumkurdu :) Tante Rosa :) ve Bilge :) Harika kareler :)
    kumkurdu yorumunu merakla bekliyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder