Tatil, bayram, ikizler, falan filan...


Bayramdan birkaç gün önce Antalya' ya gitmek için yola koyulduk. Geçen seferden tecrübeli olduğumuz için bu sefer çok kasmadım. Efes çok rahat gitti, Bilge'yle arka koltukta sekiz filan çizdiler:)) Akşam saatlerinde Antalya' ya vardık. Aslında bir miktar serinlemişti hava ama Ankara'yla kıyaslayınca yine de çok sıcaktı. Öbür gün gece kızları ve annelerini hava limanından aldık. Daha da büyümüşlerdi. Eve gelince Efes' ten önce biraz çekinip, sonra tepesinden inmediler:)) Öbür gün sabahtan denize gittik, Efes sahilde çıldırdı. Sudan çıkmadı, milletin topunu, çocukların kolluklarını çalmaya kalktı. Biz engel olmaya çalışınca sesi kısılana kadar bize havladı:)) Efes bir taraftan, kızlar bir taraftan eve geldiğimizde pilimiz bitmişti. Öbür gün Efes'i annemle bıraktık. Zaten sahil çok kalabalıktı ve kimseyle papaz olacak enerjimiz yoktu. Böylece rengimiz değişip, enerjimiz tükenen kadar sabahları sahile gittik. Kızlar çok seviyor denizi. Efes klimanın önünde hayatın anlamını yeniden ve yeniden keşfetti. (fotoğrafta görüldüğü üzere) Annem biraz keyifsizdi diz kapağında ufak bir yırtılma var, onun tedavisi devam ediyor. Doktor ameliyata gerek yok deyince baya bir rahatladık. Kızların doğum gününde ufak bir teras partisi verdik:)) koşturmaktan tek kare fotoğraf çekemedim. Tatilin en güzel fotoğrafı yukarıdaki oldu,  o da burada dursun. Ve yine her zamanki gibi tatilin en güzel yanı eve dönmekmiş dedik, bizi karşılayan on altı derecelik Ankara havasını görünce:))

Ve yine gelenek bozulmadı, tatilden dinlenmiş dönenlere iç geçirerek bugün işe başladım:)) Bunun formülü ne acaba, samimiyetle merak ediyorum:)


Yorumlar

  1. Öncelikle annenize geçmiş olsun, şifa diliyorum :(
    İkizler çok şekerler :)
    Tatilde dinlenmek deyince aklıma K.Deniz geliyor ama mümkünse fındık hasadı zamanı olmasın :)))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Lovehouse çok teşekkür ediyorum. İkizler süperler tam evlere şenlikler. Kayınvalidemler Karadenizdeler oraya gidince de pilim bitiyor gelen giden. Ben çözdüm olayı alıp başımı kimsenin beni tanımadığı bir yere gidip tatil yapmam gerek:))

      Sil
    2. :))) Doğru, büyük evi olunca gelen gideni bol olur.

      Sil

Yorum Gönder