Salım sallanalım

Tam sallanan koltukta oturup, kitap okurken, kahve yudumlamalık bir hava var. Ofise gelirken yağmurla karışık kar yağdı.  Efes sabah yine sırılsıklam geldi, bir güzel kuruladım, ofise biraz daha  havlu getirmeli.
 Dün akşam spor salonundan o kadar yorgun geldim ki, bir tek yemek yapabildim. Sonra sekiz gibi uyumuş kalmışım. Gece iki gibi uyandım. Cin gibiyim, zerre uykum yok. Sağa dön sola dön baktım olacak gibi değil. Salona geçtim kitabımı aldım, sabaha karşı tekrar uyumuşum.Alarm sesiyle zıpladım. Kitabın bir kaç sayfası kalmıştı, biraz önce bitirdim. Ursula K.Le Guin kesinlikle fantastik edebiyatın kraliçesi. Okumaya başladığım her kitabında ayrı şaşırıp, ayrı hayran kalıyorum.
Dün iki bölüm This İs Us izledim, birazdan da kalan iki bölümü izlemeyi planlıyorum. Bugün eve gidince biraz yemek yapmalı, akşam çok aceleye geliyor. Ay çok sevimsizim, kaçıyorum ben...

Yorumlar

  1. Görsel hafıza falan mı var sende? Bu kadar hızlı okumanın başka açıklaması olamaz yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmem ama son okuduğum kitaplar inceydi bu mesela 142 sayfa.Bölünmezsem eğer hızlı okurum bir gecede 350 sayfa rekorum var ama gözlerime kan oturmuştu sabah:))

      Sil
  2. Ben de senin sabahın köründe kalkıp okumalarına hastayım be ya <3 çok özeniyom <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ecehan erkenden sızınca sabahın körü kalıyor elimde:))

      Sil

Yorum Gönder